Hoe het begonMe-Mover-Twente

Ik ben Monique Vos, voeding en lifestyle coach en eigenaar van Healty Lifestyle Twente. Binnen deze praktijk ben ik begonnen met sporten op een hele andere manier. Nu begeleid ik ook anderen hiermee. Zo is Me-Mover-Twente ontstaan. Lees  maar eens verder en ontdek wat mij hier toe bracht

Sporten daar heb ik echt geen puf voor. Daar heb ik de energie niet voor. Ik hou er niet van om binnen in de sportschool te gaan fitnessen, niet mijn ding. Fietsen en Hardlopen nooit leuk gevonden en nu met de artrose in de knie echt niets voor mij.

Ik ben een tijd  geleden begonnen met een gezonder levensstijl aan te nemen en naast de voeding past daar ook zeker bewegen en sporten bij. Wandelen is ok maar ga eens een andere uitdaging aan werd me gezegd. Ja ik zal eens kijken. Maar wat er op genoemd werd,  niets wat me echt een uitdaging leek.

Tot ik hoorde over de Me-Mover. Dat leek me wel wat. Lekker buiten sporten en werken aan je conditie. Maar vooral iets wat ik met mijn zwakke knie kan doen en volhouden. Minder druk op je gewrichten maar toch een mooie workout.

Dus al heel snel een uitgeprobeerd en na een uurtje wist ik dit is wat voor mij en hier ga ik wat mee doen. Niet alleen voor mijzelf maar ik gun dit ook anderen.

Binnen mijn praktijk Healty Lifestyle Twente ben ik als coach de Me-Mover gaan inzetten bij mijn klanten maar al snel was er veel vraag naar bij anderen. Want wie wil er nu niet lekker buiten sporten

Ik ben helemaal om en vindt iedere dag sporten nu echt  fijn om te doen. Ik voel me fitter en vind het heerlijk om anderen hier mee te mogen helpen.

Ik vind het ook super leuk om een dagje op pad te geen met de Me-Mover en gezellig de toerist uit te hangen of  te genieten van de natuur.

 

© 2022 Me-Mover-Twente

Website door Tom.