Probeer het eens uitSport & Bewegen

De Me-Mover uitproberen

 

Op zoek naar een leuke, inspirerende outdoor-training die fietsen, hardlopen, steps en crosstrainer combineert in één? De Me-Mover is het antwoord. De Me-Mover biedt een full-body workout in de buitenlucht: goed voor gezondheid, conditie. Of je nu met een grote glimlach extreem veel calorieën wilt verbranden óf zonder je gewrichten te overbelasten je conditie tot z’n maximum op wilt bouwen, de Me-Mover is je beste en leukste hulpmiddel.

 

De lage belasting voorkomt blessures en maakt het mogelijk om de Me-Mover, onder medische begeleiding, in te zetten tijdens revalidatietrajecten en bij verschillende lichamelijke klachten. Sterke spieren zorgen ervoor dat de gewrichten beter ondersteund worden en verminderen de druk op het kraakbeen. Verminderde druk op beschadigd kraakbeen zorgt voor minder pijn. Door het gebruik van de Me-Mover worden je spieren versterkt, en worden ook je evenwicht, (romp)stabiliteit en coördinatie getraind. Uit onderzoek is gebleken dat het trainen van de rompstabiliteit het risico op rugklachten aanzienlijk verkleint. En ook zorgt het er vaak voor dat rugklachten niet meer terugkomen.

Wat kunnen we je bieden

 • Een workshop, om kennis te maken met de Me-Mover, alleen of gezellig met een aantal vrienden. Kosten €25,- per persoon voor 1 uurtje.

Je krijgt dan en instructie en gaat onder begeleiding een  leuke tocht maken

 • Clinic, onder begeleiding 10 lessen( van een uur) met instructie en iedere keer een andere uitdaging om je conditie op te bouwen. Kosten €155,- per persoon

Voor gevorderden is het mogelijk om een abonnement  af te sluiten

Ben je nou helemaal enthousiast geworden door wat je op deze site hebt gelezen of doordat je de Me-Mover hebt ontdekt.

Dan zijn er twee opties

 • 10 rittenkaart; je gaat dan zonder begeleiding op pad.

Per keer een uurtje.

Geldigheid duur van deze kaart is 3 maanden. Kosten € 100,-

 • Abonnement; onbeperkt gebruik maken van de Me-Mover zonder begeleiding.

Een uurtje per keer.

Kosten € 50,- per maand met minimale afname van 2 maanden.

 

Je kunt gebruik maken van onze Me-Movers door deze vooraf te reserveren.

Stuur mij een WhatsApp berichtje wanneer je de Me-Mover wilt gebruiken en ik zet hem voor je klaar.

Gezonde en Actieve LifestyleFitplan

Fitplan

Zorg goed voor jezelf is wel en uitspraak die nu steeds meer aandacht krijgt.

Zelf heb ik in 2018 de stap gemaakt naar een andere leefstijl.

Ik had totaal geen energie en had overgewicht.

Ik had altijd het idee wel goed te eten, veel groente en fruit, genoeg drinken. Daarnaast wandelde ik elke dag met de hond.

Ok dat is niet verkeerd kreeg ik als opmerking maar je eet te weinig,  te weinig eetmomenten en te grote porties. Hierdoor krijg je geen voedingstoffen genoeg binnen. Je  lichaam heeft een trage verbranding waardoor je sneller vet opslaat. Je drinkt te weinig waardoor je lichaam afvalstoffen niet goed kan afvoeren, je darmen werken niet goed. Dit kan de oorzaak zijn van je hoofdpijn en vermoeidheid.

Nadat ik mijn voeding en lifestyle heb aangepast ging het stukken beter met me, ik ben  veel kilo’s en cm verloren en kan mijn gewicht beter beheersen, daarnaast  heb ik veel meer energie. En dit alles door mijn gewoontes aan te passen. Ik ben gestart met mijn praktijk Healty Lifestyle Twente om zo ook andere mensen te kunnen helpen/begeleiden

Na 2 jaar was ik eigenlijk wel op zoek naar meer sporten, maar ik ben geen persoon die naar de sportschool gaat, de zumba , fitlub of bootcamp.

Daarnaast moest het sporten wel kunnen met mij artrose in de knie.

Ik kwam de Me Mover tegen en heb er eens een gehuurd. Ik was gelijk om. Dit is het voor mij. Lekker actief bezig zijn en lekker buiten.

Dit gunde ik anderen ook.

We hebben daarom het Fitplan ontwikkeld.  Een op maat gemaakt voeding- en bewegingsplan gebaseerd op 80% voeding, 20% beweging en 100% support gebaseerd op jouw doel.

Duur minimaal 3 maanden

Wat houdt dit dan in;

 • een gratis voeding en fitcheck
 • een op maat gemaakt voedingsprogramma
 • de Me-Mover clinic ( 10 lessen onder begeleiding en voeding support)

 

als je deze 3 maanden hebt afgerond zal je ontdekken dat je

 • meer energie hebt gekregen
 • gewicht onder controle hebt
 • nieuwe gewoontes hebt aangeleerd
 • fitter en vitale voelt
 • weer zin hebt in het sporten/bewegen

Inzetten na blessures Medisch

Op een verantwoorde manier herstellen.

De lage belasting tijdens het Me-Moveren voorkomt blessures en maakt het mogelijk om de Me-Mover, onder medische begeleiding, in te zetten tijdens revalidatietrajecten en bij verschillende lichamelijke klachten. Sterke spieren zorgen ervoor dat de gewrichten beter ondersteund worden en verminderen de druk op het kraakbeen. Verminderde druk op beschadigd kraakbeen zorgt voor minder pijn. Door het gebruik van de Me-Mover worden je spieren versterkt, en worden ook je evenwicht, (romp)stabiliteit en coördinatie getraind. Uit onderzoek is gebleken dat het trainen van de rompstabiliteit het risico op rugklachten aanzienlijk verkleint. En ook zorgt het er vaak voor dat rugklachten niet meer terugkomen.

De Me-Mover is een enorm goed alternatief voor bijvoorbeeld hardlopen. Als we namelijk de belasting van hardlopen en van de Me-Mover met elkaar vergelijken dan zien we dat de impact op de gewrichten (knieën, enkels en ruggengraat) bij de Me-Mover radicaal lager is dan bij hardlopen.

Ook is de staande positie van de Me-Mover een stuk subtieler voor de rug en nek dan bijvoorbeeld fietsen. Over het geheel gezien is dus duidelijk zichtbaar dat de Me-Mover bijdraagt aan een succesvolle ontwikkeling van 6 van de 8 belangrijkste spiergroepen in het lichaam.

De praktijk leert dat je echt een goed beeld krijgt, en enthousiast wordt,  op het moment dat je de Me-Mover gezien en ook geprobeerd hebt. Daarom bieden we de mogelijkheid aan om de Me-Mover te proberen onder begeleiding.

Je kunt dan kiezen voor een Clinic

 • Clinic, onder begeleiding 10 lessen( van een uur) met instructie en iedere keer een andere uitdaging om je conditie op te bouwen. Kosten €155,- per persoon

Ga er eens gezellig op uit! Recreatief

Verhuur

Het is super leuk om lange afstanden te maken met de Me-Mover. Je komt veel verder dan wanneer je gaat wandelen. En je hebt geen last van zadelpijn zoals met een lange afstand fietsen.

Of een paar dagen achter elkaar actief te zijn met de Me-Mover.  Bijvoorbeeld tijdens je vakantie hier in Twente of je wilt hem graag meenemen op vakantie, het kan allemaal.

Ga er een lekker op uit!

Weekendje Vlieland. Super gave uitdaging met de heuvels en lange afstanden

Hoe leuk is het dan dat je een Me-Mover kunt huren bij ons

Er zijn hierin verschillende mogelijk heden

 • 1 uurtje voor €12,50
 • 1 dag deel ( 3 uurtjes) €25,-
 • 1 hele dag €30,-
 • 1 weekend € 50,-
 • 1 week €100,-
 • 1 maand €250,-

Reserveren op basis van beschikbaarheid.

Ben je opzoek naar een leuk uitje met je familie of vrienden

Denk dan eens aan onze arrangementen

Op dit moment zijn we nog bezig met de nieuwe arrangementen

Het is al wel mogelijk om ons Stap en Hap arrangement met lunch bij hotel restaurant de Sevenster in Delden te boeken.  Je kunt zelf een mooie route rijden maar er is ook een leuke route aanwezig.

Reserveer nu

© 2022 Me-Mover-Twente

Website door Tom.